Nieuws


1.000 Facebookvrienden bereikt


CyMoreFlavour featured in magazine ''Bloemenkrant'' CyMoreFlavour on Dutch television program Trips & Travel 

In november kwam Trips & Travel, een programma van RTL4, bij ons langs om over de Cymbidium te praten en een kijkje te nemen in de kas van een van onze kwekers (Leo van der Helm). Waarom is de Cymbidium leuk om als cadeau weg te geven? Celine vertelt het je. 


Trade Fair 2015

Dit jaar was CyMoreFlavour wederom aanwezig bij de Trade Fair in Aalsmeer. Onze kenmerkende ijs salon is in een nieuw jasje gestopt. De wand achterin is gevuld met ijsbekertjes met de nieuwste soorten Cymbidiums. 


CyMoreFlavour in RTL ''Hollands Beste Bloemstylist'' 

CyMoreFlavour stelde bloemen beschikbaar voor het Nederlandse televisie programma ''Hollands Beste Bloemstylist''. Hierin moesten de kandidaten met een bakfiets zoveel mogelijk kwekers af om bloemen te verzamelen. Daarna werd van de opgehaalde bloemen een romantisch boeket gemaakt. CyMoreFlavour artikel op Floral Fundamentals 


Celine van CyMoreFlavour vertelt in dit artikel voor Floral Fundamentals over het leven als tuindersdochter.  http://www.floralfundamentals.com/all-in-the-family/

CyMoreFlavour Cymbidium bij event Oogenlust Valkenswaard Voorjaarskriebels 


In het weekend van 25 april vond het Oogenlust Voorjaarskriebels street event plaats in Valkenswaard. Een evenement waarbij bloemen centraal staan. CyMoreFlavour verzorgde de Cymbidium. Hierboven een aantal foto's. 

CyMoreFlavour kwekerij op tv 


CyMoreFlavour kwekerij Leo van der Helm in het Jeugdjournaal.


Klik op de video en bekijk vanaf minuut 4:40 het fragment over de kwekerij van een van de mini Cymbidiums telers. Gepresenteerd door dochter Iris en zoon Huub.